ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ"У нас величезна діра в бюджеті, ми розуміємо, що нам потрібен транш МВФ" - Президент

"У нас величезна діра в бюджеті, ми розуміємо, що нам потрібен транш МВФ" - Президент

Президент України Володимир Зеленський заявив, що місії Міжнародного валютного фонду в Україні не буде. Причиною цього є рішення Конституційного суду про скасування е-декларування.
Президент Володимир Зеленський взяв участь у програмі "Свобода слова" на ICTV, де разом з експертами обговорив кризу навколо Конституційного суду і його останніх рішень.
 
Відповідаючи на питання про юридичну правомірність внесення законопроекту президента, який скасовує рішення Конституційного суду України і розпускає Суд.
 
При цьому, глава держави зізнався, що цей законопроект викликав бурхливу реакцію на Заході.
 
Також, Президент України Володимир Зеленський заявив, що місії Міжнародного валютного фонду в Україні не буде. Причиною цього є рішення Конституційного суду про скасування е-декларування.
 
"Ми отримали відразу багато сигналів від наших західних партнерів. Від Міжнародного валютного фонду не може бути ніякої місії. Можете не чекати, а я не хочу приховувати від нашого суспільство про що йде мова", - заявив він.
 
Президент України Володимир Зеленський додав, що "у нас величезна діра в бюджеті, ми розуміємо, що нам потрібен транш МВФ".
 

Проте президент Зеленський пригрозив розпуском Верховної Ради, якщо не буде вирішено кризу навколо КСУ. 

 
Коментарі (0)