ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ населені пункти Луганщини повертають комунальні блага

У населені пункти Луганщини повертають комунальні блага

У Луганській області ремонтні бригади повертають жителям населених пунктів подачу води, електроенергії та тепла. Це стало можливим завдяки бойовому затишшю.

У Луганській області ремонтні бригади продовжують відновлювати пошкоджені системи життєзабезпечення у населених пунктах регіону. Це стало можливо завдяки тимчасовому припиненню бойових дій в області. Про це повідомили у прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

Так, у населених пунктах Нижньому та Світличному, Попаснянського району відновлено електропостачання та подачу води, яких тут не було майже 2 тижні.

Крім цього, сьогодні планується відновити центральне водопостачання у місті Золоте, після чого там запустять центральну котельню та подадуть тепло у 18 багатоповерхівок.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 3 січня 2015 року у місті Щастя Луганської області спалахнув газопровід великого тиску. Спричинили пожежу обстріли бойовиків. Однак пожежники ліквідували вогнище. Крім цього, пошкоджень зазнали центральний теплоколектор та водопровід.

 
Коментарі (0)