ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ наступному році мінімальна зарплата сягне 7,7 тисячі грн - Мінфін

У наступному році мінімальна зарплата сягне 7,7 тисячі грн - Мінфін

Керівництво Міністерства фінансів запевняє, що в наступному, 2022 році, мінімальна заробітна плата в Україні сягне 7,7 тисячі гривень.
Керівництво Міністерства фінансів запевняє, що в наступному, 2022 році, мінімальна заробітна плата в Україні сягне 7,7 тисячі гривень.
 
Так, за словами очільника Мінфіну Сергія Марченка, на це розраховують у відомстві. Він зазначив, що Міністерство доволі помірно закладає збільшення соціальних показників.
 
Посадовець розповів про залишений фіскальний простір – нерозподілені витрати. Вони становлять 50-100 мільярдів гривень. Саме ці гроші можуть спрямувати на збільшення мінімальної зарплатні та прожиткового мінімуму, а відтак – і зростання пенсійних виплат.
 
Марченко зауважив, що це врахують при формуванні держбюджету на 2022 – 2024 роки. Кошти для підвищення є. При цьому, глава Мінфіну додав, що зростання інфляції очікують на 2%.
 
Раніше ми писали, що український бізнес планує підвищувати зарплати працівникам.

Нагадаємо, віцепрем’єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій заявив, що для чесної роботи міністри повинні отримувати не менше 100 тисяч гривень офіційної зарплати. 

Придбати різні продукти харчування, можна скориставшись сайтом kozubka.com.ua. Продуктовий маркетплейс - велика розмаїтість якісних і свіжих продуктів за прийнятною ціною. Заходьте та вибирайте.

 
Коментарі (0)