ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ НКРЕКП запропонували підвищити тарифи на водопостачання для киян на понад 18%

У НКРЕКП запропонували підвищити тарифи на водопостачання для киян на понад 18%

Запропоновано підняти ціни на центральне водопостачання для споживачів з 5,70 грн/1 куб.м до 6,75 грн/1 куб.м (18,42%), а також підняти ціни на центральне водовідведення з 5,77 грн/1 куб.м до 6,16 грн/1 куб.м (6,57%)

Сьогодні, 14 лютого 2017 року відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у формі відкритого слухання були ухвалені рішення про підвищення тарифів на центральне водопостачання та центральне водовідведення для киян.

Про це йдеться у повідомленні УНН з посиланням на прес-службу регулятора.

Відтак, було запропоновано внести зміни до постанови «Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ».

Зокрема, було запропоновано внести змін до постанови «Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ».

Згідно цих документів запропоновано підняти ціни на центральне водопостачання для споживачів з 5,70 грн/1 куб.м до 6,75 грн/1 куб.м (18,42%), а також підняти ціни на центральне водовідведення з 5,77 грн/1 куб.м до 6,16 грн/1 куб.м (6,57%).

Зазначимо, що проекти постанов про зміну тарифів повинні схвалити ще Голова та члени Комісії НКРЕКП і тільки після того во6ни будуть затвердженні.

За корисною інформацією ми звертаємося в інтернет. Також тут можна замовити товар або послугу. Вашій увазі представлена розробка сайту київ ціна на послуги якої вказані на сайті HTTP: // Сайт-студія .biz. Це відмінний спосіб для оптимізації і залучення клієнтів.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Лютого 2017 p. 20:15
Часто при зміні форми платіжок споживачам штучно приписується борг, якого довести помилковість досить непросто, адже нові і старі форми платіжок, як правило, мають різні реквізити. Так, наприклад, АК "Київводоканал", при запровадженні нової форми платіжки ,починаючи з травня 2016 р. , штучно, просто так від стелі, поприписував борги побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб "помилково" приписаний борг не зазначався у платіжці. Тепер "Київводоканал" вимагає , щоб споживач у свій робочий час брав відпустку за власний рахунок і привозив до них оплачені квитанції та їх ксерокопії за останні три роки, а також довідки про субсидії за цей час.Тобто, споживач на рівному місці, без ніякої своєї вини витрачає час, гроші і нерви, і ніякої компенсації йому за це не передбачено.