ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ новорічну ніч комунальний транспорт столиці працюватиме довше

У новорічну ніч комунальний транспорт столиці працюватиме довше

У новорічну ніч комунальний транспорт столиці працюватиме на три години довше, а фунікулер буде переведений у цілодобовий режим
У новорічну ніч комунальний транспорт столиці працюватиме на три години довше, а фунікулер буде переведений у цілодобовий режим, про це повідомляє прес-служба КМДА.
 
"19, 23, 24, 25 та 31 грудня, а також 1 та 7 січня планується заборона руху всіх видів транспортних засобів Володимирським проїздом. У зв’язку із цим у суботні, недільні, святкові та неробочі дні планується відкрити дорожній рух вулицею Хрещатик. У маршрути громадського транспорту буде внесено відповідні зміни. У новорічну ніч планується продовжити роботу пасажирського транспорту на три години, фунікулер перевести у цілодобовий режим", – говориться в повідомлені.
 
Зараз КМДА розглядає питання щодо продовження роботи комунального транспорту також і під час святкування католицького Різдва 25 грудня. Детальніше про зміни в графіку роботи транспорту будуть відомі на наступному тижні.
 
Також прес-служба повідомила, що до 25 січня, у центрі міста буде обмежений рух транспорту, оскільки розпочнеться монтаж тимчасових об’єктів, конструкцій та обладнання проекту "Країна північного сяйва" до новорічних свят.
 
Обмеження руху транспорту передбачено уздовж Володимирського проїзду правої смуги у напрямку руху до Михайлівської площі.

Головне новорічне дерево України урочисто засвітять на Софійській площі 19 грудня о 19:00.   

 
Коментарі (0)