ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ одеських тепловиків виявили порушень на 11 млн гривень

У одеських тепловиків виявили порушень на 11 млн гривень

У комунальному підприємстві «Теплопостачання міста Одеса» Одеської міськради виявили порушення на 11,2 млн гривень

У комунальному підприємстві «Теплопостачання міста Одеса» Одеської міськради виявили порушення на 11,2 млн гривень. Про це стало відомо з матеріалів ревізії Південного офісу Госаудітслужби.

В ході ревізії КП «Теплопостачання міста Одеса», яка охопила період з січня 2018 по липень 2020 року, аудитори виявили порушень на 11,2 млн гривень. З них, таких що призвели до втрати фінансових ресурсів, 5,57 млн ​​гривень.

Зокрема, відсутнє документальне підтвердження обміну заправних талонів на паливо на загальну кількість 53,3 тис. Літрів, що призвело до внесення недостовірних даних до документів і необгрунтованого списання палива на 1,57 млн ​​гривень.

Крім того, аудитори зазначають, що звіркою фактичних обсягів робіт з взаєморозрахунками з замовником встановлено факт завищення вартості робіт на 3,08 млн гривень.

Перевірка правильності нарахування надбавок і доплат працівникам встановлено факт нарахування окладів у більшому розмірі, що призвело до матеріальних витрат підприємства на 717 тис. Гривень.

 

 

 
Коментарі (0)