ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025В українських оселях утримається звичний температурний режим

В українських оселях утримається звичний температурний режим

У Мінрегіоні мають віру, що ряд заходів, котрі були вжиті урядом для економії газу, дасть можливість підтримати температурний режим у квартирах на звичному рівні - не нижче 18 градусів тепла.

У Мінрегіоні сподіваються, що взимку температурний режим в квартирах не зміниться. Зокрема, таку думку висловив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов.

«Ми гадаємо, що всі ті заходи, які уряд вжив для економії газу і сталого проходження опалювального періоду дозволять забезпечити потрібний температурний режим» - наголосив він у програмі «Уряд на зв’язку з громадянами».

При цьому посадовець нагадав, що встановлений температурний режим в квартирах має бути не нижчим 18 градусів тепла.

Також пан Білоусов зауважив, що сам опалювальний період в Україні стартуватиме з 1 листопада. Однак, при різкому зниженні температури, він може розпочатися і раніше.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці вже готуються до того, що цієї зими їм доведеться мерзнути в оселях. Хтось утеплює житло, а когось гріє думка про обігрівач. Однак, є й такі, хто досі сподівається, що холод в їхніх оселях «переможе» держава.

До речі, цьогоріч уряд планував знизити встановлений температурний режим в квартирах на 2 градуси, до 16.

 
Коментарі (0)