ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У п’яти регіонах підключення житлового фонду до теплопостачання - 100%

У п’яти регіонах підключення житлового фонду до теплопостачання - 100%

Вже понад 77% житлового фонду по країні приєднано до опалення. У п’яти регіонах України цей показник становить 100%. Ще 11 областей під'єднали понад 90% житлових будинків до тепла.
Вже понад 77% житлового фонду по країні підключено до опалення. У п’яти регіонах України цей показник становить 100%. Ще 11 областей підключили понад 90% житлових будинків до тепла. 
 
Такі цифри  повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
На сьогодні найвищий рівень підключення житлового фонду до теплопостачання — у Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернігівській та Закарпатській областях, де цей показник становить 100%.
 
Нагадаємо, на минулому тижні тепловики звернулись до Уряду з проханням, у межах доручення РНБО України, зобов’язати ГК «Нафтогаз Трейдинг» провести коригування обсягів природного газу для виробництва теплової енергії  за «фіксованою ціною». 
 

Брак обсягів газу за «фіксованою ціною» є прямою загрозою сталому проходженню опалювального сезону 2021/2022 рр., а також виконанню Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії, підписаного 30 вересня поточного року. 

 
Коментарі (0)