ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ поточному опалювальному сезоні перерахунку субсидії за новими нормативами не буде

У поточному опалювальному сезоні перерахунку субсидії за новими нормативами не буде

Міністр соціальної політики Андрій Рева стверджує, що до кінця поточного опалювального сезону перерахунок субсидій за новими нормативами проводитися не буде
Міністр соціальної політики Андрій Рева стверджує, що до кінця поточного опалювального сезону перерахунок субсидій за новими нормативами проводитися не буде.
 
"Рішення Кабміну про зміну соціальних норм вступає в дію 1 травня 2017р. На субсидії, які вже затверджені для людей, воно не з'явиться. Перерахунку субсидій за новими нормативами до закінчення опалювального сезону не буде", - сказав міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі телеканалу "Інтер" вчора ввечері.
 
Міністр зазначив, що перевірка, перевірена в минулому році після завершення опалювального сезону показала, що в країні завищені нормативи по споживанню газу.
 

"За фактом люди споживає 5,3 м куб газу на 1 м кв площі в місяць. А норматив складав 7 м куб газу. Відповідно, виникла переплата по субсидії, держава заплатила більше, ніж люди спожили. Переплата - 14,5 млрд грн. Змінивши соціальні нормативи, уряд призвело споживання енергоносіїв до рівня споживання у попередній опалювальний сезон", - пояснив Андрій Рева. 

 
Коментарі (0)