ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Раді передбачили подорожчання газу

У Раді передбачили подорожчання газу

За прогнозами аналітиків, ціна на газ в нашій країні буде рости протягом всієї осені, а після продовжить зростання і взимку

За прогнозами аналітиків, ціна на газ в нашій країні буде рости протягом всієї осені, а після продовжить зростання і взимку. Також цю думку підтримав і Андрій Герус, який є головою комітету з питань енергетики. Зокрема, він сказав про те, що «ера дешевого газу проходить» і підкріпив свої слова тим, що так відбувається у всьому світі.

Однією з причин зростання називають вихід з кризи, в який кинув весь світ коронавірус. Відомо, що пандемія посприяла зниженню попиту на газ та інші енергоносії, оскільки були зупинені багато підприємств і т. Д. В даний момент попит на газ почав рости, а разом з ним піднімається і ціна, в тому числі для українських споживачів. Трнед продовжиться до кінця зими 2021 року, але між тим Герус згадав, що ціни залишаться на середньому рівні і будуть стабільними.

В рамках лібералізації ринку газу, яка зараз відбувається в Україні, такі процеси неминучі. Це не завжди приємно для споживачів, але ось для компаній, тобто для бізнесу, це добре.

Раніше повідомлялося про те, що в українські газосховища закачали свій газ більше 20 країн. Відомо, що Укртрансгаз пропонує цим компаніям такі послуги, як зберігання, закачування та відбір, а також послуги митного складу.

 

 
Коментарі (0)