ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Раду внесли законопроект про звільнення малого бізнесу від сплати ЄСВ

У Раду внесли законопроект про звільнення малого бізнесу від сплати ЄСВ

Малий бізнес необхідно звільнити від сплати ЄСВ до кінця січня 2021-го, а місцевої влади - дозволити самостійно зменшувати ставки місцевих податків

 

 

Малий бізнес необхідно звільнити від сплати ЄСВ до кінця січня 2021-го, а місцевої влади - дозволити самостійно зменшувати ставки місцевих податків.

Відповідний законопроект №4423 "Голос" вже вніс до парламенту, повідомляється в Facebook політсили. Партійці відзначили, що підприємців необхідно підтримувати вже зараз.

"Вісім тисяч гривень одноразової допомоги - це, звичайно, краще нуля. Але навіть для цього ще потрібно розробити чіткі механізми надання допомоги. Тому ми пропонуємо ще кілька кроків, які дозволять підтримати підприємців вже зараз. Тому що якщо ми не надамо швидку допомогу бізнесу, локдаун в економіці наступить і без рішень уряду ", - заявив народний депутат" Голоси "Ярослав Железняк.

Відзначимо, під виплатами в 8 тисяч гривень нардеп мав на увазі анонс президента України Володимира Зеленського, який пообіцяв введення податкових канікул для фізосіб-підприємців на час карантину і відповідну одноразову виплату представникам малого бізнесу.

"Голос" подав законопроект для підтримки малого бізнесу

Раніше фракція "Голоси" ініціювала створення Міжвідомчої координаційної центру для звільнення українських політв'язнів, оскільки всі відповідальні за цей процес поки не показують ефективних результатів;

крім того "Голос" зажадав відставки міністра оборони України Андрія Тарана, звинувативши його у фактичному зриві ряду оборонних контрактів і передбачуване зриві Державного оборонного замовлення 2021 року.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)