ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ рейс відправлять ще один Hyundai

У рейс відправлять ще один Hyundai

За кілька днів у рейс рушить швидкісний потяг Hyundai сполученням Київ-Запоріжжя-Київ. Потяги Інтерсіті+ вже були повернуті на маршрути Київ – Харків, Київ – Львів та Київ – Дніпропетровськ.

З 1 червня на маршрут Київ-Запоріжжя-Київ буде повернуто швидкісний електропоїзд виробництва Hyundai Rotem. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Зі станції Київ-Пасажирський поїзд відправлятиметься о 7 годині 15 хвилин та прибуватиме до Запоріжжя о 14 годині 13 хвилин. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 15 год. 52 хв. і прибуватиме до станції Київ-Пасажирський о 22 год.ині 49 хвилин. Таким чином, поїзди Інтерсіті+, які обслуговуватимуться рухомим складом виробництва компанії Hyundai Rotem, долатимуть відстань у 657 км між Києвом та Запоріжжям лише за 6 годин 58 хвилин», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше після модернізації було відновлено курсування денних швидкісних поїздів виробництва компанії Hyundai Rotem на маршрутах Київ – Харків, Дарниця – Київ – Львів, Київ – Дніпропетровськ. Окрім цього, з 1-го червня швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 741/742 курсуватиме на новому маршруті – між Києвом та Трускавцем.
 
Коментарі (1)
Владимир2
28 Травня 2014 p. 13:09
Когда пустят Киев-Донецк ?