ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У Рівному подаватимуть гарячу воду за графіком

У Рівному подаватимуть гарячу воду за графіком

У Рівному з 1 лютого гарячу воду будуть подавати за графіком. Обмежень гарячого водопостачання не буде на тих котельнях, де технічно організувати такий процес неможливо.

У Рівному з 1 лютого гаряче водопостачання споживачам буде здійснюватись за графіком. У підприємстві пояснюють такі незручності  необхідністю економії та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Рівнетеплоенерго».

Відтак, гарячу воду подаватимуть з 6:30 до 9:00 години. А ввечері з 18:00 до 22:30 від котелень на вулицях: Березовського, 20; Київська, 6-А; Відінська, 21-А; Курчатова, 54-А; Мірющенка, 41-В; Чорновола, 74-В; Соборна, 225-К; Герцена, 5-А; Жукова, 22; Поліська, 5-Б; Коперніка, 44-Б; Макарова, 41; Сошенка, 5-Б; Будівельників, 8; Будівельників, 2-А; Гагаріна, 17.

Не зачепить графік подачі гарячої води лише споживачів, які отримують воду від котелень, на яких перервати чи призупинити гаряче водопостачання неможливо з технічних причин.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, харків’янам сьогодні тимчасово відключили воду. Без водопостачання залишилися деякі будинки у семи районах міста. Відновити подачу води планують до вечора.

 
Коментарі (0)