ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Рівному виділили кошти на забезпечення молоді житлом

У Рівному виділили кошти на забезпечення молоді житлом

Рівненська влада профінансує Програму забезпечення молоді житлом у 2015 році у місті майже на 5 млн грн. У міськраді побоюються масової еміграції громадян до Європи, де значно доступніші іпотеки.

У Рівному виділили більше 4,4 млн грн на фінансування Програми забезпечення молоді житлом у 2015 році. Така сума видатків передбачена міським бюджетом на цей рік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву.

Таке рішення міськради зумовлене побоюваннями масової еміграції громадян до європейських країн, де доступніша іпотека.

«Наприкінці минулого року було прийнято міську програму забезпечення молоді житлом на 2015-2019 роки. А днями було затверджено виділення коштів з міського бюджету на реалізацію цієї Програми в поточному році в сумі майже 4.41 млн. грн. Це на 3 млн. грн. більше, ніж передбачалося в міському бюджеті на цю програму в минулому році»,- йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Верховній Раді зареєстровано законопроект, який пропонує виділити кошти на відбудову Донбасу з резервного фонду. Зокрема, пропонується збільшити суму видатків на відновлення цього регіону.

 
Коментарі (0)