ГоловнаНовини ЖКГУ серпні столична влада демонтувала 214 МАФів

У серпні столична влада демонтувала 214 МАФів

Упродовж серпня демонтовано 214 незаконно встановлених малих архітектурних форм та 10 тимчасових споруд. Про це повідомило Головне управління контролю за благоустроєм. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА. Зокрема, на початку серпня силами комунального підприємства «Київбла

Упродовж серпня демонтовано 214 незаконно встановлених малих архітектурних форм та 10 тимчасових споруд. Про це повідомило Головне управління контролю за благоустроєм.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, на початку серпня силами комунального підприємства «Київблагоустрій» проведено демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм в історичній частині міста – сквері на Контрактовій площі. Зазначені МАФи були встановлені без відповідної дозвільної документації та грубо порушували Правила благоустрою Києва.

Крім того,  зовнішнім виглядом кіоски спотворювали старовинну частину столиці, займаючи велику частину зелених насаджень у сквері біля Гостинного двору. Загалом у сквері на Контрактовій площі демонтовано 25 малих архітектурних форм.

Більше того, демонтовано незаконно встановлений будівельний паркан за адресою вул. Маяковського, 40-52, що вирішило конфліктну ситуацію  між забудовником та місцевими мешканцями.

Так само, силами КП «Київблагоустрій» демонтовано 7 незаконно встановлених малих архітектурних форм біля Південного вокзалу.

На проспекті Перемоги, 45-47 здійснено демонтаж 22 малих архітектурних форм, які були встановлені без відповідної дозвільної документації безпосередньо біля виходу із підземного переходу та поблизу зупинки громадського транспорту.

Зауважимо, що загалом з початку року КП «Київблагоустрій» демонтував 1 тис. 110 малих архітектурних форм та 131 тимчасову споруду (у тому числі незаконно встановлені огорожі, будівельні паркани, покинуті автомобілі та рекламні носії).

 
Коментарі (0)