ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Щасті частково поновили теплопостачання

У Щасті частково поновили теплопостачання

У місті Щастя, що в Луганській області, частково відновили подачу тепла у житлові будинки. Без теплопостачання залишаються кілька сотень квартир.

У Щасті Луганської області комунальні служби відновили теплопостачання 120 житлових будинках із 170 наявних у місті. Без тепла залишаються кілька сотень квартир. Ремонтні бригади також відновили електро-, газо-, водопостачання. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає прес-служба відомства.

«Ситуація на постійному контролі. Де не вистачає ремонтної техніки чи фахівців, ми акумулюємо ці сили з прилеглих територій, щоб якнайшвидше відновлювати роботу систем життєзабезпечення», - сказав Геннадій Зубко.

Чиновник також зазначив, що ремонтні бригади працюють, як тільки стихають обстріли.

«ТЕС працює в штатному режимі, обленерго продовжує відновні роботи в періоди затишшя обстрілів. Деякі ремонтні роботи потребують попереднього розмінування території», - підкреслив Міністр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на відновлення Маріуполя, що на Донеччині, необхідно понад 100 мільйонів гривень. Така сума збитків нанесених суботнім обстрілом бойовиками мікрорайону «Східний» у місті.

 
Коментарі (0)