ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ сховищах накопичилися рекордні обсяги газу

У сховищах накопичилися рекордні обсяги газу

Запаси газу в сховищах перевищили рекордний рівень минулого годаПо станом на 27 липня рівень запаси газу в українських сховищах досягли 21,8 млрд кубометрів,

Запаси газу в сховищах перевищили рекордний рівень минулого годаПо станом на 27 липня рівень запаси газу в українських сховищах досягли 21,8 млрд кубометрів, перевищивши торішній максимум на початок опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укртрансгаз", передає БізнесЦензор.

"27 липня рівень наповнення українських ПСГ досяг 2,18 млрд куб. М. Саме таким був активний обсяг газу в підземних сховищах минулого року на кінець сезону закачування в листопаді. У цьому році цей рівень досягнутий на 100 днів раніше", - наголошується в повідомленні .

Для порівняння, станом на 1 серпня 2019 року в підземних сховищах було 15,9 млрд куб. м блакитного палива.

"Нинішні показники закачування газу є рекордними для вітчизняних ПСГ. Очікується, що до початку сезону відбору українські підземні газосховища будуть наповнені приблизно на 25,5-26,5 млрд куб. М. При цьому в 2020 році максимальний рівень активного об'єму газу в ПСГ збільшиться на 20% в порівнянні з минулим роком. При таких результатах цей сезон закачування стане найбільш продуктивним за всю історію українських газосховищ ", - підкреслюють в компанії.

 

 
Коментарі (0)