ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Славутичі переобладнують колишню лікарню на житло для ВПО

У Славутичі переобладнують колишню лікарню на житло для ВПО

На Київщині продовжують переобладнувати нежитлові приміщення для проживання ВПО

 

На Київщині продовжують переобладнувати нежитлові приміщення для проживання ВПО. Зокрема, у місті Славутич. Про це йшлося на засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при КОВА. Таке повідомила Київська обласна військова адміністрація.

На зібранні загалом обговорювали допомогу ВПО, а також захисникам і ветеранам. Засідання відбулося під головуванням заступника голови КОВА Сергія Білецького.

На Київщині взято на облік понад 327  тисяч ВПО. Інтеграція переселенців та забезпечення їх житлом – пріоритет для КОВА.

Торік ухвалили обласну цільову програму «Підтримка внутрішньо переміщених осіб на 2023-2025 роки».

«Вона передбачає реконструкцію наявних приміщень, а також переобладнання нежитлових приміщень для тимчасового проживання ВПО. Наразі розпочато переобладнання вільних приміщень медзакладу в м. Славутич на житло для ВПО за підтримки УВКБ ООН», – йдеться в повідомленні.

На засіданні Координаційного центру міжнародні та вітчизняні благодійні фонди та громадські організації презентували свою роботу та можливості щодо соціального захисту та соціального супроводу внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та Захисників і Захисниць членів їх сімей.

 

 

 

 
Коментарі (0)