ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Сімферополі з вулиць зник громадський транспорт

У Сімферополі з вулиць зник громадський транспорт

У окупованому Сімферополі практично зупинився громадський транспорт. Головною причиною називають дефіцит електроенергії.

В окупованому Сімферополі через дефіцит електроенергії практично зупинився громадський транспорт, передають «Крим.Реалії».

Як повідомляється, з початку року проблематично пересуватися містом за допомогою громадського транспорту, адже його майже немає.

Проблеми почались із вечора 31 грудня, напередодні Нового року, коли тролейбуси зупинились через аварію в енергосистемі.

Примітно, на засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації самопроголошений голова Криму Сергій Аксьонов доручив кардинально вирішити питання з роботою громадського транспорту.

«Міністерству транспорту необхідно провести роботу з перевізниками, які відмовилися вийти на маршрути з тих чи інших причин. На тих маршрутах, де сьогодні немає транспорту, поставте місцеві компанії. Надалі ставте ці фірми в пріоритет при конкурсі на отримання маршруту. З тими перевізниками, хто не вийшов на роботу, розірвати наявні договори!» – заявив він.

Нагадаємо, пошкоджену лінію електропередач в Крим відремонтовано. Втім, електрику на півострів поки що Україна подавати не буде, адже контракт на поставки припинив дію з початку року.
 

 
Коментарі (0)