ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столиці може з'явитися новий вид маршруток

У столиці може з'явитися новий вид маршруток

Через кілька тижнів в Києві може з'явитися новий вид транспорту. Приватна служба таксі планує запустити шатли - комфортабельні мікроавтобуси з одного району в інший

 

Через кілька тижнів в Києві може з'явитися новий вид транспорту. Приватна служба таксі планує запустити шатли - комфортабельні мікроавтобуси з одного району в інший, де можна буде забронювати місця.

Зараз на сайті компанії проводять опитування, в якому з районів краще пустити перші маршрути. Орієнтовна вартість проїзду поки невідома.

Раніше повідомлялося, що за даними контрольних органів, до 95-ти відсотків водіїв таксі в Україні не мають ліцензії. А без цього документа перевізник - НЕ таксист. Ліцензованих служб таксі - в Україні менше десяти відсотків, розповіли експерти. І служби, які направляють машину за певною адресою, в основному зареєстровані як довідкові - так уникають відповідальності за безпеку перевезень. Тому пасажиру залишається самому шукати водія з ліцензією - і поїздка з ним обійдеться в середньому на 30 відсотків дорожче - або сідати в авто до нелегалу - на свій страх і ризик.

 

 
Коментарі (0)