ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичних маршрутках почали підвищувати ціни

У столичних маршрутках почали підвищувати ціни

Столичні маршрутники почали значно піднімати вартість проїзду.

 

Столичні маршрутники почали значно піднімати вартість проїзду.

Так, за деякими даними, у маршрутці №171 вже починаючи із суботи, 21 травня, вартість проїзду становитиме 15 гривень.

Про це повідомили у телеграм-каналі «Реальний Київ» із посиланням на повідомлення пасажирів маршрутки.

«Шановні пасажири, у зв'язку із суттєвим зростанням вартості палива, його дефіцитом та з метою забезпечення в'їзду автобусів на лінію з 21.05 2022 р. вартість проїзду на маршруті становитиме 15 гривень», - йдеться в оголошенні, знімок якого додається.

Раніше голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Моїсеєнко справді попереджав, що у разі підвищення цін на пальне до 60-70 гривень за літр ближче столичні маршрутники піднімуть вартість проїзду до 15 гривень.

«Ситуація [з пальним] впливає, тому, я думаю, ближче до червня, якщо буде така ситуація щодо цін на пальне, коли цінники вже будуть 60, 70 грн, то я думаю будуть змушені перевізники все ж таки підняти вартість проїзду до 15 гривень ", - говорив Моїсеєнко.

У свою чергу міська влада запевнила киян, що ціни на проїзд у громадському транспорті залишаться незмінними, незважаючи на дефіцит та подорожчання палива.

Тим часом стало відомо, що Польща передасть Україні 25 000 тонн бензину зі своїх запасів. За словами міністра економіки Юлії Свириденко, паливо почне надходити в Україну вже наступного тижня.

Раніше Мінекономіки обіцяло, що у травні Україна отримає 350 000 тонн пального за новими логістичними маршрутами. У тому числі з Угорщини.

 

 

 
Коментарі (0)