ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичному метро на табло з’явиться відлік до приходу поїзда

У столичному метро на табло з’явиться відлік до приходу поїзда

Практика відображення відповідної інформації на станційних табло метрополітену є загальноприйнятою у всіх країнах світу

Практика відображення відповідної інформації на станційних табло метрополітену є загальноприйнятою у всіх країнах світу

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проекту рішення «Про встановлення на станціях Київського метрополітену табло зворотного відліку часу до прибуття потягу».

Цілями та завданнями даного проекту рішення є встановлення на станціях столичної підземки табло зворотного відліку часу до прибуття потягу. Це необхідно, аби отримувати належну та достовірну інформацію щодо часу очікування потягу. Практика відображення відповідної інформації на станційних табло метрополітену є загальноприйнятою у всіх країнах світу, де є метрополітен. Про це повідомляє прес-служба Київради.

«Слід зауважити, що київська громада неодноразово звертала увагу влади на необхідність запровадження відповідного сервісу з інформування пасажирів метрополітену про очікуваний час прибуття потягу. Так, у 2015 році була зареєстрована відповідна електронна петиція, яка зібрала понад 10 тисяч голосів. Однак її було відхилено з мотивів відсутності належного фінансування», - зазначив співавтор проекту рішення, депутат Київради Святослав Кутняк.

Обсяг коштів, необхідних для реалізації вказаної ініціативи, буде визначений після розробки проектно-кошторисної документації зі встановлення на станціях Київського метрополітену табло зворотного відліку часу до прибуття потягу на виконання цього проекту рішення.

 

 
Коментарі (0)