ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичному метро розширять покриття 4G

У столичному метро розширять покриття 4G

Мобільні оператори підключили 4G ще на 6 станціях київського метро і в тунелях між ними

Мобільні оператори підключили 4G ще на 6 станціях київського метро і в тунелях між ними.

Як передає Хвиля, про це йдеться в спільному прес-релізі Київстар, Vodafone Україна і lifecell, пише Економічна правда.

Так, 4G з'явився на наступних станціях: Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності і Золоті Ворота.

Мобільні оператори разом з компанією Huawei до кінця серпня планують запустити 4G ще на 7 станціях київського метро: Хрещатик, Площа Льва Толстого, Олімпійська, Палац Україна і Палац спорту, Кловська і Печерська. А на всіх інших станціях метро він з'явився до кінця цього року.

Всього 4G зараз працює на 15 станціях метрополітену з 46.

Виходячи з даних операторів, з моменту запуску 4G на перших станціях, разом абоненти використовували більше 50 терабайта мобільного інтернету.

Слід зазначити, що 4G на першій станції метро - Академмістечко - Київстар, Vodafone Україна і lifecell запустили в березні, а ще на 8-ми станціях в липні. Для роботи 4G в «підземці» оператори використовують загальне обладнання, але власні частоти відповідно до ліцензій. Частоти використовуються в двох діапазонах 1800 МГц

Раніше повідомлялося, що одним із способів гарантувати надійність угоди в інтернеті є так звані, безпечні угоди, коли гроші платяться третій стороні, яка виступає посередником. Таким чином, якщо угода завершується успішно, то посередник переводить гроші одержувачу, в іншому випадку - повертає їх власнику.

Нагадаємо, більше 300 засновників, керівників і співробітників IT-компаній підписали відкритого листа, в якому закликали зупинити насильство проти громадян країни. В іншому випадку, IT-компанії з Білорусі пригрозили закрити свої офіси і піти з країни.

При цьому представники IT-галузі відзначили, що в останні місяці вони спостерігають «розкручування спіралі насильства».

Також повідомлялося, оператор мобільного зв'язку «Київстар» спільно з компанією Rakuten Viber запускає послугу розсилки бізнес-повідомлень Viber. Дана послуга передбачає відправку бізнес-повідомлень Viber для забезпечення прямого контакту з клієнтами.

 

 
Коментарі (0)