ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичному метро вимагають залишити жетони

У столичному метро вимагають залишити жетони

У мерію звернулися з ініціативою не ліквідовувати жетони в Київському метрополітені, і продавати їх в необмеженій кількості. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради

У мерію звернулися з ініціативою не ліквідовувати жетони в Київському метрополітені, і продавати їх в необмеженій кількості. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Автор петиції відзначає, що в столиці є багато людей, які не користуються метрополітеном щодня, і скасування жетонів обмежить їх право користуватися цим видом транспорту, оскільки не у кожного є можливість придбати картку і регулярно її поповнювати.

Крім того, автор зазначає, що скасування жетонів буде незручна для туристів, які відвідують Київ.

"У столиці є багато проблем, які потрібно вирішувати: розвиток робочих місць, боротьба з паркуванням на тротуарах, розвиток автодоріг, а не їх занепад, ремонт підземних комунікацій, розвиток електротранспорту та інше", - наголошується в петиції.

Щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.

Нагадаємо в столичному метро назвали дату припинення користування пластиковими жетонами. Починаючи з 31 жовтня оплатити проїзд в метрополітені можна буде лише за допомогою електронних засобів. Як повідомили в прес-службі КП Київський метрополітен, пасажири зможуть скористатися для оплати проїзду карткою метро, ​​проїзним, Картою Киянина, банківською картою, за допомогою програми в смартфоні.

 

 
Коментарі (0)