ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Сумах не курсуватиме низка тролейбусів

У Сумах не курсуватиме низка тролейбусів

Трьома вулицями Сум не курсуватимуть тролейбуси. Причиною зупинки стала аварія по вул. Чорновола. Рух тролейбусів буде поновлено після проведення ремонтних робіт, які можуть тривати кілька днів.

У Сумах тролейбуси припинять рух по вул. Роменська, Білопільський шлях та Чорновола. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

За інформацією директора КП «Електроавтотранс» Олександра Перчакова, причиною зупинки стала аварія по вул. Чорновола 51/1.
 
Внаслідок земельних робіт, які проводив ВАТ «Сумбуд» без погодження із керівництвом тролейбусного автопарку, було пошкоджено два кабелі.
 
Після проведення ремонтних робіт, рух тролейбусів одразу буде поновлено. Відновлення пошкоджених кабелів може зайняти до двох діб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах перевіряють маршрутні таксі. Начальник відділу логістики та зв’язку міськради Сергій Яковенко заявив, що з 20 по 28 травня проводилася перевірка автобусів, які перебувають у власності приватних підприємців та курсують в режимі маршрутних таксі. 
 
Коментарі (0)