ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Сумах перевірять курсування маршруток ввечері

У Сумах перевірять курсування маршруток ввечері

У Сумах перевірять міські маршрутки щодо виходу автобусів на рейс у вечірній час. Крім цього, міська влада розглядає варіант про встановлення окремих тарифів на проїзд ввечері.

У Сумах повторно перевірять міських перевізників на рахунок дотримання взятих на себе зобов’язань. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Зокрема, перевірки стосуються виходу рухомих одиниць на маршрути у вечірній час. За інформацією прес-служби, порушення було виявлено на шести автобусних маршрутах з 27 перевірених.

«Працівники відділу логістики та зв’язку проводитимуть повторні перевірки роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час, щоб перевізники дотримувалися покладених на них договірних зобов’язань. Також профільний відділ опрацьовує питання можливості встановлення окремого тарифу на перевезення пасажирів у вечірній час», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, один із столичних автобусних маршрутів, який з’єднує історичний центр міста з Лівобережжям скоротить свій інтервал на 15 хв. Однак, корективи у графіку руху транспорту діятимуть лише у вихідні дні.

 
Коментарі (0)