ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ сумських будинках «згасло» світло

У сумських будинках «згасло» світло

Сумчанам частково відключили електропостачання. Відключення світла сьогодні триватимуть ще декілька годин. Окрім того, електропостачання буде припинено ще низці будинкам на деяких вулицях.

У Сумах сьогодні відключили електроенергію низці будинків на деяких вулицях міста. Крім того, знеструмлення також  пройдуть у місті і завтра. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Відключення світла абонентам пов’язані з проведенням ремонтних робіт на повітряних електролініях та підключенням нових абонентів.

Зокрема, сьогодні до 16.00 світла не буде по вул. Шахтарській, вул. Довженка (будинки №№ 2-7), вул. Тополянській (будинки №№ 25-67,28-58), Скрябіна (будинок № 40).

6 листопада з 13.00 до 15.15 без світла зостануться жителі вул. Войкова, пров. Некрасова, пров. Слюсарівського, пров. Войкова, пров. Прорізного.

Також в п’ятницю з 8.30 до 12.00 ремонтні роботи вестимуться по проспекту Козацькому (будинки №№ 46-56,61-67), вул. Січовій, вул. Микитинській, вул. Гостинній, вул. Грушевського.

Після закінчення робіт напругу подадуть без попередження.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна відновила з листопада закупівлю російської електроенергії за ціною 930 грн за 1 МВт/год. Нову ціну погодила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Відповідне рішення зазначено в постанові НКРЕКП №2697 від 30 жовтня 2015 року. Зокрема, з листопада вартість імпортованої з РФ електрики на 2,2% нижча, ніж була у вересні 2015 року.

 
Коментарі (0)