ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ територіальних водах Німеччини і Фінляндії прокладено 100 км газопроводу «Північний потік-2»

У територіальних водах Німеччини і Фінляндії прокладено 100 км газопроводу «Північний потік-2»

У територіальних водах Німеччини і Фінляндії вже прокладено 100 км газопроводу "Північний потік-2". Про це повідомив прес-секретар німецько-російського консорціуму Nord Stream 2.
У територіальних водах Німеччини та Фінляндії вже прокладено 100 км газогону "Північний потік-2". Про це повідомив речник німецько-російського консорціуму Nord Stream 2, що реалізує цей проект, таку інформацію повідомляє "Польське радіо".
 
Від минулих вихідних прокладати труби відправлено друге судно. Загальна протяжність газопроводу, яким природний газ транспортуватимуть Балтійським морем з Росії до Німеччини, має скласти 1200 км.
 
Речник консорціуму Nord Stream 2 AG Штеффен Еберт сказав, що реалізація інвестиції, вартість якої складає 9,5 млрд євро, відбувається згідно із графіком.
 
У липні 2018 року сенатор від штату Вайомінг, республіканець Джон Баррассо подав до Конгресу США законопроект про санкції проти “Північного потоку-2”.
 

Крім того, міністр енергетики США Рік Перрі не виключив можливості, що проти РФ ухвалять нові обмежувальні заходи, які торкнуться “Північного потоку-2”. 

 
Коментарі (0)