ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Тернополі їздитимуть чеські тролейбуси

У Тернополі їздитимуть чеські тролейбуси

У Тернополі курсуватимуть чеські тролейбуси. Міська влада закуповує транспорт з пробігом, який є дешевшим від нового, та вже оснащений телевізійними екранами та доступом до мережі Інтернет.

У Тернополі, в рамках проекту «Екологічний транспорт» , закупили вісім чеських тролейбусів. Так, за останній час тролейбусний парк у місті оновили на 30%. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

«Завдяки реалізації такого проекту, останнім часом ми оновили тролейбусний парк на 30%. Всього закуплено 18 машин виробництва Чехії», - розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Зорема, задля економії, у місті вирішили купувати електротранспорт уже з пробігом, який коштує 350-370 тис. гривень, що в рази менше, ніж нові тролейбуси з ціновою політикою 2,5-3 млн грн.

Наразі, у більшості тернопільських тролейбусів наявні телевізійні екрани та безкоштовний доступ до WI-FI.

Окрім цього, місцева влада має намір  з наступного року удосконалити тролейбусне сполучення мікрорайонів міста. Зокрема, планується будівництво нових тролейбусних маршрутів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, днями маршрут руху тролейбусів № 6, № 16 та № 18 буде змінено. Це пов’язано з закриттям руху транспорту на вул. Володимирській.

 
Коментарі (0)