ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ трьох міністерствах не підтримали ідею локдауна на вихідних

У трьох міністерствах не підтримали ідею локдауна на вихідних

Проти ініціативи висловилися міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко, голова МВС України Арсен Аваков і віце-прем'єр-міністр - міністр цифровий трансформації України Михайло Федоров

Троє міністрів не підтримали рішення уряду про введення "карантину вихідного дня", яке було прийнято на засіданні 11 листопада, повідомляє джерело на засіданні Кабміну.

Проти ініціативи висловилися міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко, голова МВС України Арсен Аваков і віце-прем'єр-міністр - міністр цифровий трансформації України Михайло Федоров.

"Аваков, Ткаченко і Федот виступали проти посилення карантину, а саме - локдауна вихідного дня. Перед початком офіційного засідання Кабміну серед членів уряду була палка дискусія щодо основного рішення. І саме Аваков з Ткаченко виступали проти", - повідомляє джерело.

Разом з тим, позиція міністрів не вплинула на прийняття рішення: "Але як бачимо, їхні аргументи не подіяли на інших учасників засідання, підтримали посилення карантинних заходів".

В ході засідання в середу Кабмін ввів "карантин вихідного дня", який буде діяти з 14 до 30 листопада. Щотижня з 00:00 суботи до 00:00 понеділка в країні будуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки, ветаптеки, громадський транспорт, автозаправки. Також дозволені прогулянки в парках, робота підприємств громадського харчування в режимі "їжа на винос". 

 
Коментарі (0)