ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ трьох областях відновлено рух транспорту

У трьох областях відновлено рух транспорту

У кількох областях України відновлено рух транспорту. Заборона на проїзд продовжує діяти для вантажного та пасажирського транспорту на кількох дорогах у Дніпропетровській області.

У трьох областях України частково відновлено рух транспорту. Зокрема у Херсонській області відновили проїзд дорогою Миколаїв - Станіслав - Херсон, , дорогою Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог). Рух тут здійснюється по лівій смузі у реверсному режимі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

На Миколаївщині відкрито проїзд на шляхах Ульяновка-Миколаїв (через Вознесенськ); Кіровоград-Платонове (на Кишенів); Одеса-Вознесенськ-Новий Буг; КПП «Тимкове»-Балта-Первомайськ-Доманівка-Олександрівка та Дніпропетровськ-Миколаїв (через Кривий Ріг).

У Дніпропетровській області знято обмеження на дорогах Південний обхід м.Дніпропетровськ, Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Зам’янка-Луганськ-Ізварине. Тимчасова заборона на проїзд діє для вантажного та пасажирського транспорту.

«Ситуація з проїздом дорогами в Одеській і Запорізькій областях, про яку повідомлялося раніше – без змін. На автошляхах загального користування для покращення стану проїзду задіяно 332 од. техніки та 453 дорожніх працівників», - йдеться у повідомленні.

Зуважується, що через сильні снігопади з 30 на 31 грудня було затримано 13 пасажирських поїздів по Львівській залізниці, 30 грудня – 33 пасажирських і 11 вантажних поїздів на Одеській, 29-30 грудня – 44 пасажирських та 5 вантажних потягів на Придніпровській залізниці.

Нагадаємо, що ця ситуація спричинена погіршенням погодних умов, а саме сильними снігопадами у декількох регіонах України.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора через негоду у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях України було закрито дороги і обмежено рух транспорту.

 
Коментарі (0)