ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Вінниці анонсували завершення десятирічного ремонту вулиці

У Вінниці анонсували завершення десятирічного ремонту вулиці

У Вінниці цього місяця завершать капремонт однієї з вулиць міста. Реконструкція дорожнього покриття на цій ділянці тривала 10 років, при протяжності вулиці у 800 м.

У Вінниці планують вже в цьому місяці завершити капітальний ремонт дорожнього покриття вул. К. Маркса, який був розпочатий ще у 2006 році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

«Ділянка вул. К.Маркса, яка ремонтується у цьому році, від вул. Фурманова до вул. Ватутіна, має довжину більш ніж 800 метрів. На сьогоднішній день там укладено вирівнювальний шар проїзної частини, встановлено бордюри та триває асфальтування тротуарів», - зазначають у міськрад.

Крім цього, місцева влада планує провести реконструкцію ще на 13 вулицях міста.

«На сьогоднішній день роботи вже завершені по вулицях Складській, П. Морозова, вул. Пархоменка та вул. Громова. Ще шість вулиць зараз знаходяться в роботі і три – планується ще зробити (вул. Максимовича, пров.1-го Карбишева, вул. Скалецького)», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові від сьогодні закривають частину вул. Свенціцького. Причиною цього є проведення ремонту дорожнього покриття. Зокрема, вулицю закриють на ділянці від вул. Мушака до вул. Франка. Ремонт там триватиме до кінця року.

 
Коментарі (0)