ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Вінниці будують нову твердопаливну котельню

У Вінниці будують нову твердопаливну котельню

У Вінниці триває будівництво твердопаливної котельні потужністю 3,3 МВт. Роботи розпочалося 1 лютого 2018 року в рамках проекту «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону Зулінського – Київська»
У Вінниці триває будівництво твердопаливної котельні потужністю 3,3 МВт за адресою вул. Зулінського, 9. Роботи розпочалося 1 лютого 2018 року в рамках проекту «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону Зулінського – Київська», повідомляє прес-служба КП «Вінницяміськтеплоенерго». 
 
Станом на 13 березня 2018 року вже встигли провести планування території будівництва, на 90 відсотків завершені земляні роботи під твердопаливну котельню, та на 75 відсотків влаштування пальового поля під димову трубу.
 
Будівництво твердопаливної котельні складається з: спорудження будівлі твердопаливної котельні з монтажем основного обладнання потужністю 3,3 МВт, складу тріски, вагів, зовнішніх інженерних мереж та благоустрою. 
 
Побудований комплекс буде поступово підключений до мереж газової котельні, що дасть можливість збільшити виробництво теплової енергії майже до 17 MВт та, у свою чергу, можливість використання альтернативних видів палива (деревної тріски).

Проект з будівництва твердопаливної котельні буде реалізовано за рахунок коштів КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» та Вінницької міської ради у розмірі 29 млн. гривень та грантових коштів Швейцарської конфедерації у вигляді безкоштовної поставки новітнього обладнання та надання супутніх послуг на загальну суму близько 1,7 млн швейцарських франків. 

 
Коментарі (0)