ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ волинських котлах осядуть мільйони

У волинських котлах осядуть мільйони

Котельне господарство в окремих районах Волинської області оновлять, витративши понад 6 млн грн.

«Котельне господарство в окремих районах Волинської області оновимо,  застосовуючи заощадливі твердопаливні котли», - на цьому голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук наголосив під час наради щодо впровадження енергозберігаючих заходів, інформує Волинська ОДА.

Насамперед проект реалізовуватиметься в чотирьох районах області, а саме: у Ратнівському (13 сіл), Старовижівському (8 сіл), Ковельському (7 сіл) та Шацькому (3 села). У населених пунктах цих районів у бюджетних закладах буде здійснено заміну котлів, капітальний ремонт котелень або монтаж наявних котлів. Орієнтовна вартість проекту, ініційованого головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, становить 6 млн 800 тис. грн. З них - 4 млн 200 тис. грн – ресурси, які отримала Волинь за перевиконання показників державного бюджету в 2011 році.
 
Борис Клімчук акцентував керівникам районів, що влада насамперед долучатиметься до тих проектів, участь в яких бере місцева громада та підприємці на умовах співфінансування.
 
«До серпня плануємо закінчити усі технічні процедури. Працюємо лише напряму з виробниками і ніяких посередників. Роботи проводимо системно і не забуваємо про її якість. І контроль за кожною бюджетною копійкою», - резюмував  голова облдержадміністрації.
 
 
Коментарі (0)