ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУ ВР зареєстрували проєкт постанови, яка заблокувала законопроєкт про зниження "зеленого" тарифу

У ВР зареєстрували проєкт постанови, яка заблокувала законопроєкт про зниження "зеленого" тарифу

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови, який заблокував підписання Президентом законопроєкту про зниження "зеленого" тарифу
У Верховній Раді зареєстрували проект постанови, який заблокував підписання Президентом законопроекту про зниження "зеленого" тарифу, про це повідомила пресслужба Верховної Ради України.
 
Мова про проект постанови про скасування рішення від 21 липня 2020 року про прийняття у другому читанні і в цілому як ЗУ законопроекту "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електроенергії з альтернативних джерел" (№3658).
 
Автором вказаної постанови є народний депутат, член депутатської групи "Партія "За Майбутнє" Анна Скороход. 
 
Поки ця постанова не буде проголосована у парламенті, який завершив свою роботу до вересня, законопроект по "зеленій" енергетиці не зможе бути підписаний Президентом. За словами нардепа від "Слуги Народу" Олександра Качури, позачергової сесії ВР найближчим часом не планується.
 

Нагадаємо, спроба відтягування підписання законопроекту означатиме дію нинішніх надмірних тарифів, які вигідні бізнесу і невигідні споживачам. 

 
Коментарі (0)