ГоловнаНовини ЖКГУ Хмельницькому комунальні служби попрацювали на всі 100%

У Хмельницькому комунальні служби попрацювали на всі 100%

Управління житлово-комунального господарства Хмельницького повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 14 до 20 липня. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради. Як зазначається у повідо

Управління житлово-комунального господарства Хмельницького повідомляє про основні обсяги робіт, виконаних підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 14 до 20 липня.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Як зазначається у повідомленні, працівники комунального підприємства «Міськсвітло» замінили 130 ламп на вулицях міста.

Крім того, було ліквідовано обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях: Качинського, Молодіжній, Інститутській, Грушевського, Достоєвського, Чкалова, Саварчука, Островського, Бегми, Трудовій, Бажана, Прибузькій, Н.Береговій, Пілотській, Винниченка, Заярній, Водопровідній, Рибалка, Раскової, Перемоги, провулку Кутузова, проспекті Миру. Очищено опори від реклам на вулицях: Проскурівській, Соборній, Грушевського, Прибузькій. Замінено 18 комплектуючих світильників у сквері ім. Т.Шевченка. Проведено ревізії в 18 шафах І-710. Замінено 32 запобіжника в шафах І-710. Замінено котушки  в шафах І-710 на 8 трансформаторних підстанціях.

Працівники комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста пропололи 2890 м2квітників у місті. Зрізали 43 аварійних дерева на вулицях Хмельницького. Також очистили та провели хлорування 2 криниць.

Міським комунальним підприємством «Спецкомунтранс» за звітний період вивезено транспортом підприємства та утилізовано 12480 м3твердих побутових відходів.

Комунальне підприємство по будівництву, експлуатації та ремонту доріг виконало ямковий ремонт 1788 м2 асфальтобетонного покриття на вулицях: Красовського, Курчатова, Трудовій, Волочиській, Вінницьке шосе, Староконстянтинівське шосе. Поточний ремонт 814 кв. м прибудинкових територій за адресами: Перемоги, 3, проспект Миру, 57/4, М. Рибалка, 18/1,18/2, Зарічанська, 18, 38. Очищено 61 колодязь на вулиці Заводській, промито 65 п.м. колектора. Установлено решітку на вулиці Заводській, 129.

 
Коментарі (0)