ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ західному напрямі рушать додаткові поїзди

У західному напрямі рушать додаткові поїзди

На свято Трійці у західному напрямі вирушать додаткові поїзди. Зокрема, «Укрзалізниця» збільшила пропозицію сполученням Київ-Ужгород та Київ-Івано-Франківськ.

На свято Трійці «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди у сполученнях  Київ – Ужгород та Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Згідно з повідомленням, у рейси додаткові поїзди №207К/207Л Київ – Ужгород та №269К/219Л Київ – Івано-Франківськ вирушать із Києва 6 та 8 червня, а із Ужгорода та Івано-Франківська - 7 та 9 червня.

«Поїзд №207К/207Л Київ – Ужгород відправлятиметься із Києва о 17:30 та прибуватиме до Ужгорода наступного дня о 9:31. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 13:21 та прибуватиме на кінцеву станцію призначення наступного дня о 6:17» - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що поїзд №269К/219Л Київ – Івано-Франківськ відправлятиметься із Києва о 22:23 та прибуватиме до Івано-Франківська наступного дня об 11:37. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 20:00 та прибуватиме на кінцеву станцію призначення наступного дня о 9:01.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на першу половину червня Південна залізниця пропонує пасажирам майже 84 тисячі місць на поїзди у кримському напрямку та зворотно. Мова йде як про місця у поїздах формування Південної залізниці, так і поїзди дальнього транзиту.

 
Коментарі (0)