ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ західному напрямку пустять більше потягів

У західному напрямку пустять більше потягів

На Трійцю «Укрзалізниця» призначила ще два додаткових поїзда – до Ужгорода та Івано-Франківська. У відомстві повідомили графік руху потягів.

Для забезпечення перевезень пасажирів залізничним транспортом напередодні Дня Святої Трійці «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди у західному напрямку: № 207 Київ – Ужгород та № 269/219 Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Так, поїзд № 207 Київ – Ужгород відправиться у рейс із Києва у п’ятницю 29 травня о 17:30. Поїздом можуть скористатися також мешканці Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Мукачева та інших міст.

Цього ж дня, 29 травня о 22:23, у рейс вирушить додатковий поїзд № 269/219 Київ – Івано-Франківськ. Поїздом, у складі якого курсуватимуть вагони плацкартні, купейні та класу люкс, можуть скористатися мешканці Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, Львова та Ходорова.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на Трійцю «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди Миколаїв – Київ, Запоріжжя – Івано-Франківськ та додаткові рейси поїзда Одеса – Ужгород.

 
Коментарі (0)