ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ Запоріжжі побудують міст за 12,3 мільярда грн

У Запоріжжі побудують міст за 12,3 мільярда грн

Служба автомобільних доріг в Запорізькій області оголосила міжнародний тендер на будівництво мостового переходу через Дніпро в Запоріжжі

Служба автомобільних доріг в Запорізькій області оголосила міжнародний тендер на будівництво мостового переходу через Дніпро в Запоріжжі. Інформація про міжнародні торгах з'явилася на сайті держзакупівель Prozorro вчора вночі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передає 061.

"Сказано - зроблено. Три тижні тому був у Запоріжжі, де доручив підготувати і оголосити тендер на добудову всім відомого моста. Тільки що тендер оголосили", - написав глава Кабміну.

Вартість лота становить 12 млрд 340 млн 694 тисячі 530 гривень. Кінцевий термін подачі заявок на участь в торгах - 26 грудня. Початок аукціону - 31 січня.

У разі, якщо торги пройдуть успішно, то підрядник зможе розпочати будівельні роботи вже на початку 2020 року.

"Першу частину об'єкта Укравтодор повинен завершити за 2 роки. Туди входить будівництво 21 штучної споруди, в тому числі двох мостів через Дніпро з виїздами на Набережну та проспект Соборний", - написав Гончарук і додав, що це дозволить відкрити проїзд з Правобережної частини міста через Дніпро і острова Хортиця.

Раніше начальник Служби обласного автодору заявляв, що на будівництво першої черги мостових переходів потрібно близько 4 млрд гривень.

26 листопада, під час брифінгу перший заступник голови ОДА Іван Федоров зазначив, що бюджет країни на наступний рік на запорізькі мости передбачено близько 700 млн гривень. Фінансування буде здійснюватися з дорожнього фонду.

 

 
Коментарі (0)