ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Запоріжжі справно нараховують субсидії

У Запоріжжі справно нараховують субсидії

За інформацією управління соціального захисту населення міської ради, середній розмір субсидії за жовтень 2012 року з місту склав 154,44 грн. Субсидією на оплату житлово-комунальних послуг користуються понад 10,7 тис. запорізьких сімей

Серед одержувачів субсидії більше 80% пенсіонери, близько 2% особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості і близько 2% малозабезпечені сім'ї  та сім'ї з мінімальними доходами. Серед пенсіонерів, які отримують субсидію половина відносяться до пільгових категорій громадян діти війни, учасники війни.

Про це «Україну Комунальну» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Протягом жовтня нинішнього року сплачено пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг на суму понад 4,4 млн грн. Всього з початку року профінансовано понад 107,5 млн грн. пільг та житлових субсидій.

Також в жовтні 2012 року забезпечено виплату грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які потребують сторонньої допомоги на загальну суму близько 177 тис. грн.

 
Коментарі (0)