ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запоріжжі змінять маршрути громадського транспорту

У Запоріжжі змінять маршрути громадського транспорту

Запорізьким автобусам відкоригують маршрути слідування. Це пов’язано з проведення ремонтних робіт на одному з мостів міста та перекриття ділянки шляху на мості.
У Запоріжжі внесуть тимчасові зміни у маршрути курсування низки автобусів. Причиною цього є проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті частини І мосту Преображенського та обмеження руху транспорту на ділянці від перехрестя вулиці С. Тюленіна і проспекту Металургів до о. Хортиця і у зворотному напрямку, від о. Хортиця до Набережної магістралі. Курсувати за зміненими маршрутами транспорт буде з 28 по 30 квітня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.
 
Відтак, автобусні маршрути будуть прокладені наступним чином:
автобуси маршрутів №50, 55, 56, 98  - від Хортицького району через о. Хортицю, Арочний міст, вул. Михайлова, бул. Вінтера, вул. Плотинную, пр. Леніна і далі по маршруту (у прямому і зворотному напрямку руху);
 
автобусам маршрутів №10, 30, 36, 38, 58, 87, 91, 92, 96 прокладено маршрут від Хортицького району через о. Хортицю, Арочний міст, вул. Михайлова, бул. Вінтера, вул. Плотинну, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом (у прямому і зворотному напрямку руху).
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області перекрили частину автомобільної дороги. Це пов’язано з відновленням робіт на дорожньому покритті. Відкрити шлях планують до середини наступного місяця.
 
Коментарі (0)