ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запорізькій області щойно відремонтована дорога вже почала руйнуватись

У Запорізькій області щойно відремонтована дорога вже почала руйнуватись

Ями утворилися на центральній дорозі Енергодара, яку торік відремонтували

 

Ями утворилися на центральній дорозі Енергодара, яку торік відремонтували. Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на пресслужбу Енергодарської міськради.

Ремонт доріг та заміну дорожнього полотна на низці енергодарських вулиць провели протягом 2018-2020 роках. На це з міського бюджету виділяли понад 400 мільйонів гривень. Підрядник гарантував, що ці дороги будуть довготривалі. Але пройшло небагато часу, як на центральній дорозі утворилися ями.

Пошкодження дорожнього покриття виявили в Енергодарі на вулиці Молодіжній та Курчатова, навпроти скверу. За інформацією міськради, ремонт доріг виконувала турецька компанія "ОНУР".

Оскільки замовником робіт свого часу було управління комунальної власності, воно також контролювало якість їх виконання. Комунальне підприємство "Комунальні системи" звернулося в управління комунальної власності з відповідним листом щодо ситуації. Якщо вчасно не усунути цю проблему, це призведе до руйнування дороги. Оскільки на відремонтовану дорогу діє гарантія, підрядна організація повинна самостійно усунути всі недоліки.

 

 

 
Коментарі (0)