ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Зеленського обіцяють нові робочі місця щомісяця

У Зеленського обіцяють нові робочі місця щомісяця

Укравтодор та учасники ринку, у присутності Президента Володимира Зеленського, підписали Меморандуму щодо захисту прав працівників дорожнього господарства, та створення нових робочих місць
Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор) та учасники ринку, у присутності Президента Володимира Зеленського, підписали Меморандуму щодо захисту прав працівників дорожнього господарства, та створення нових робочих місць.
 
Про це йдеться в повідомленні пресслужби Президента.
 
Меморандум передбачає офіційне працевлаштування для всіх працівників компаній дорожньої галузі, забезпечення медичного страхування для всіх робітників, закріплення мінімальної заробітної плати для дорожніх спеціальностей на рівні 9 тис. 670 грн на місяць.
 
За прогнозами Укравтодору, для виконання амбітного плану щодо оновлення понад 4 тис. км державних доріг у 2020 році дорожня галузь має додатково залучити більш як 38 тис. дорожніх спеціалістів. Ще близько 120 тис. робочих місць буде створено у супутніх галузях: на ринку проектувальних та інжинірингових послуг, матеріального виробництва й обслуговування. Також очікується зростання зайнятості у сфері придорожньої інфраструктури.
 

Державна податкова служба щомісяця моніторитиме виконання меморандуму всіма учасниками, насамперед щодо зайнятості та рівня заробітних плат, а також сплати всіх податків. 

 
Коментарі (0)