ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Зеленського пояснили можливе скасування субсидій

У Зеленського пояснили можливе скасування субсидій

Радниця Володимира Зеленського з правових питань Ірина Венедиктова пояснила, чи планується скасування субсидій для українців

Радниця Володимира Зеленського з правових питань Ірина Венедиктова пояснила, чи планується скасування субсидій для українців

Журналіст запитав, що «Слуга народу» планує робити з субсидіями, адже либертарианство, яке партія вибрала собі як ідеологію, передбачає скасування субсидій, адже люди протягом свого життя повинні подбати про свою старість. Про це повідомляє 24 канал.

«Нам треба почекати три дні, коли буде з'їзд партії (8 червня - ред.). Адже зараз ми будемо тикати «пальцем в небо». У нас були виступи наших експертів по податковій системі і економічної ситуації. Мені здається, що загальним терміном «либертарианство», яке має абсолютно різні течії, ми не будемо покриватися. Тому що це спрощує можливість людей говорити про якісь речі з «Вікіпедії», а краще говорити не про це, а про конкретну нашій програмі», - переконана Венедиктова.

Відповідаючи на питання, чи буде «Слуга народу» відстоювати соціальні гарантії і субсидії для українців, радник Володимира Зеленського заявила: «Звичайно. Ми зараз без цього не можемо обійтися. Як ми можемо відмовити людям, які стоять на краю виживання? За податками також у нас є досить складна система. Про це треба говорити окремо, тому брати все під одну гребінку не можна».

Раніше повідомлялося, що, за словами президента України Володимира Зеленського, ситуація в економіці країни "спокійна". Деякі ЗМІ поширюють чутки про можливе оголошення України дефолту, проте це не є правдою - співпраця з МВФ продовжується.

"Розмови про дефолт України - це чутки. В Європі все розуміють, що це чутки, які розігнали деякі медіапорталі. Ніхто не збирається оголошувати про дефолт. Все за стабільну економіку. У нас багато проблем. Давайте не займатися чутками ", - заявив Володимир Зеленський в інтерв'ю.

Коментуючи повноваження в області економіки, президент запевнив: "Спокійна економіка. Залучати інвестиції. Сказати українцям, щоб не було істерики, що проблем немає. Місія МВФ, співпраця триває. Я хочу заспокоїти всіх: все буде нормально ". 

 
Коментарі (0)