ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Житомирі «перетасували» автобусні зупинки

У Житомирі «перетасували» автобусні зупинки

Задля безпеки пасажирів у Житомирі перенесли кілька автобусних зупинок. Про нововведення пасажирів інформують оголошення. Наразі вже встановлено необхідні дорожні знаки, лавки та урни.

В Житомирі перенесли автобусну зупинку. Її забрали з перехрестя по вул. Київській/Хлібній у напрямку центра міста. Відтепер вона розташована навпроти центрального входу ЗОШ №17. Також на ній здійснюватимуть зупинку автобуси, що зупинялися біля перехрестя вул. Київської та Шелушкова. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Житомирської міської ради.

«Окрім того, перенесено зупинку «На вимогу», що розташовувалася  на перехресті вулиці Київської та Мануїльського. Відтепер вона розміщена за перехрестям вулиці Мануїльського по Київській за адресою вулиця Київська, 73», – йдеться в повідомленні.

Наразі вже встановлено необхідні дорожні знаки, лавки та урни. Окрім того, на зупинках розміщені оголошення. У міськраді закликають водіїв автобусів здійснювати зупинки транспортних засобів відповідно до їх нового місця розташування. Поряд з тим, громадян закликають дотримуватися правил безпеки дорожнього руху та переходити дорогу на пішохідних переходах.
 
До речі, в Бердичеві, що у Житомирській області, горів автовокзал. Причина загорання – смітник, що зайнявся. Пожежники приборкували вогонь більше години.
 
Коментарі (0)