ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Жулянах пропонують заборонити нічні вильоти

У Жулянах пропонують заборонити нічні вильоти

У мерію звернулися з ініціативою заборонити польоти літаків у нічний час в аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни)

У мерію звернулися з ініціативою заборонити польоти літаків у нічний час в аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни). Відповідна петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

"Аеропорт у Жулянах обслуговує велику кількість рейсів, що робить проживання в зоні транспортного коридору небезпечним і нестерпним. Спочатку аеропорт був побудований за околицею міста, а тепер житловий сектор оточує його з усіх боків. Літаки пролітають над житловими будинками, дитячими садами, школами. Неможливо звикнути до шуму. Необхідно заборонити нічні польоти, особливо експлуатацію літаків, які створюють шум, що перевищує допустимі норми ", - наголошується в петиції.

Автор вказує, що шум негативно впливає на нервову систему і може призвести до серцево-судинних захворювань, виразкової хвороби, порушення обмінних процесів.

Нагадаємо, авіакомпанія "МАУ" запустила новий прямий рейс з Києва в Пальма-де-Майорку. Рейси виконуватимуться до 27 вересня двічі в тиждень - по вівторках і п'ятницях.

Маршрут обслуговуватимуть лайнери Boeing 767, розраховані на 260 пасажирів. Тривалість польоту складе 4 години. Вартість квитка в економ-класі з багажем в одну сторону стартує від 5,8 тисячі грн

 

 
Коментарі (0)