ГоловнаНовини ЖКГУболівальникам розкажуть, де можна ходити і їздити під час Євро-2012

Уболівальникам розкажуть, де можна ходити і їздити під час Євро-2012

З метою створення належних умов зустрічі вболівальників під час проведення в столиці матчів фіналу чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, Київською державною адміністрацією розроблено схеми маршруту руху вболівальників.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.У схемах, зокрема,

З метою створення належних умов зустрічі вболівальників під час проведення в столиці матчів фіналу чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, Київською державною адміністрацією розроблено схеми маршруту руху вболівальників.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.

У схемах, зокрема, передбачено пересування фанів від Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до стадіону НСК «Олімпійський», рух громадського транспорту в період проходження турніру та паркування організованих груп уболівальників довкола стадіону НСК «Олімпійський».

Як зазначають у головному управлінні з питань підготовки та проведення Євро-2012, наразі ці схеми узгоджуються з УЄФА, після чого буде створена комплексна схема організації дорожнього руху та маршрутного орієнтування. Відповідні знаки орієнтування будуть встановлені у квітні 2012 року.

 
Коментарі (0)