ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУчасники АТО Запорізької області отримали у власність більше 3 тис.га землі

Учасники АТО Запорізької області отримали у власність більше 3 тис.га землі

У Запорізькій області учасники АТО вже завершили процедуру оформлення у власність 2 070 земельних ділянок. Їх загальна площа становить 3 010,78 гектара.
У Запорізькій області учасники АТО вже завершили процедуру оформлення у власність 2 070 земельних ділянок. Їх загальна площа становить 3 010,78 гектара.
 
Загалом від початку запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам АТО із заявами про отримання землі на території Запорізької області звернулися 7 719 військових. За цей період Головним управлінням Держгеокадастру у Запорізькій області та органами місцевого самоврядування регіону надано бійцям АТО 4 887 дозволів на розробку документації із землеустрою. Безпосередньо Головним управлінням Держгеокадастру у Запорізькій області надано 4 153 дозволи на ділянки загальною площею близько 6 312,6 гектара.
 
Землі планують використовувати для різних потреб. Займатися веденням особистого селянського господарства учасники АТО планують на 3 184 ділянках загальною площею 6 116,14 гектара. Для побудови власного житла військові отримають 492 наділи загальною площею 57,27 гектара. Ще 1 211 ділянок загальною площею 139,19 га призначені для ведення садівництва.
 

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. 

Якщо ви знаходитесь у пошуках квартири ми можемо вам запропонувати квартиру у житловому комплексі «Теремки».  Тут https://teremki-bud.com.ua/apart/genplan_full.htm ви зможете обрати собі нове житло за привабливою ціною у прекрасному місці.

 
Коментарі (0)