ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУчасники «Північного потоку-2» продовжують залишати проект

Учасники «Північного потоку-2» продовжують залишати проект

Швейцарська страхова компанія Zurich Insurance Group AG припинить надання послуг, пов'язаних з газопроводом "Північний потік-2", через загрозу санкцій США

 

Швейцарська страхова компанія Zurich Insurance Group AG припинить надання послуг, пов'язаних з газопроводом "Північний потік-2", через загрозу санкцій США.

Як повідомляє "Європейська правда", про це пише агентство Bloomberg з посиланням на джерело.

"Страхові плани компанії Zurich покривали будівництво спірного газопроводу Росія - Німеччина. Компанія може потенційно стати об'єктом нового раунду санкцій, які будуть карати тих, хто забезпечує технічну сертифікацію і страхування проекту", - пише агентство.

Zurich - це один з декількох страховиків, задіяних в проектах. Компанія відмовилася коментувати відносини з клієнтом, посилаючись на умови конфіденційності.

Zurich Insurance Group AG стала третьою фірмою, яка впродовж минулого місяця вирішила вийти з "Північного потоку - 2". Раніше з проектом також припинили співпрацю норвезька сертифікаційна компанія Det Norske Veritas Holding AS і данський консультант Ramboll.

Нагадаємо, Федеральне морське і гідрографічне агентство Німеччини продовжив дозвіл на будівництво газопроводу "Північний потік-2" в водах країни.

Як повідомлялося, компанія Nord Stream 2 AG планує завершити великі будівельні роботи на одній з двох гілок суперечливого російського газопроводу в першій половині 2021, незважаючи на санкції США.

 

 

 
Коментарі (0)