ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям додатково роздадуть LED-лампи

Українцям додатково роздадуть LED-лампи

Влада вирішила додатково забезпечити пенсіонерів безкоштовними LED-лампами. Така акція відбудеться у рамках експериментального проекту з енергозбереження
Питання енергоефективності всіх сфер життя зараз як ніколи актуальні в Україні. Проте не всі українці можуть придбати енергозберігаючі лампи власним коштом. Тому деяким українцям додатково роздадуть LED-лампи. Наразі стало відомо, хто і де зможе їх отримати.
 
Влада вирішила додатково забезпечити пенсіонерів безкоштовними LED-лампами. Така акція відбудеться у рамках експериментального проекту з енергозбереження.
 
"Внесено зміни до порядку реалізації експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні", - повідомив у Telegram постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.
 
Згідно з умовами акції кожен пенсіонер має право отримати 5 LED-ламп. Для цього лише потрібно відвідати відділення Укрпошти та мати із собою пенсійне посвідчення.
 
"Це дозволить прискорити процес видачі лампочок реципієнтам перед початком осінньо-зимового періоду підвищених навантажень на енергосистему України", - наголосив Мельничук.
 
Нагадаємо, відповідно до законодавства існує обмеження на отримання субсидії для громадян, які мають заборгованість за житлово-комунальні послуги. Мінсоцполітики повідомляє, що, незважаючи на це, існують винятки, коли субсидія може бути призначена навіть за наявності заборгованості згідно з укладеним договором.
 
Коментарі (0)